Woonlocatie Ovezande

Ovezande

In Ovezande is midden in het dorp een nieuwe woonvoorziening voor Zeeuwse gronden gebouwd. Er is een complex met 15 appartementen voor mensen met een psychiatrische aandoening. In de voorziening krijgen bewoners de begeleiding die ze nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen.

Adres Schuttersstraat 12 4441 AT Ovezande

Nieuws

Een van de kenmerken van Zeeuwse Gronden is het veel ondernemen met clienten. We organiseren regelmatig activiteiten voor clienten. Dit keer is locatie Ovezande wezen paintballen, een geslaagde middag.

Zoals op meerdere locaties het geval is, is ook locatie Ovezande recentelijk gestart met een kookclub voor de bewoners. Onder leiding van collega Ellen maken de deelnemers elke dinsdagmorgen de lekkerste gerechten! 

De woonlocatie Avezande is op maandag 6 juni feestelijk geopend door lid van de tweede kamer Albert de Vries en burgemeester Jaap Gelok van de gemeente Borsele. Ze kregen de sleutel van Harald Bergmann, lid van de raad van toezicht.

Zaterdag 17 september organiseert Zeeuwse Gronden een (estafette)marathon voor alle Zeeuwse zorgaanbieders, politie, zorgverzekeraars etc.

Op maandag 6 juni 2016 wordt locatie Ovezande - ook wel bekend als 'Avezande' - op feestelijke wijze officieel geopend! Wees erbij! 
Het complete programma is te vinden op onderstaande flyer.

<p>De volleybalgroep van locatie Ovezande (toegankelijk voor geinteresseerden van alle locaties én dorpsbewoners!) is vanmiddag gestart! Na eerst wat geoefend te hebben met het overspelen, werd er daarna direct al een fanatiek partijtje gespeeld.