Interne vacature: senior woonbegeleider voor nieuwe woonlocatie in Yerseke

Datum: 
30-04-2018

Per begin september zoeken wij een senior woonbegeleider voor ons nieuwe woonlocatie in Yerseke.

• Arbeidsduur per week: bij voorkeur 32 uur per week.
• Opleiding: Een relevante beroepsgerichte  opleiding op minimaal MBO-niveau 4, een HBO opleiding en/of opleiding verpleegkunde is een pré.

Zoals jullie weten is de rol van Senior nog in ontwikkeling en een concrete functieomschrijving en –waardering is nog in de maak. Hier kan je eventueel als toekomstige Senior ook je bijdragen aan leveren. Maar je mag verwachten dat je als Senior meer de verantwoordelijkheden zal krijgen die nu nog voornamelijk bij de afdelingshoofden liggen. Naast dat je meedraait als begeleider met de regulier werkzaamheden op de locatie zal je als Senior het team moeten aansturen en coachen. Personele zaken zoals roostering, beoordelingsgesprekken, ziekteverzuimgesprekken, verlof aanvragen komen uiteindelijk onder de verantwoordelijkheid van de Senior. Tevens zal het overzicht met betrekking tot financiën bewaken ook onder zijn of haar verantwoordelijkheid komen te vallen.  Als Senior krijg je uiteraard wel de handvaten en informatie om je functie te vervullen.

Heb jij al enige tijd ervaring als begeleider en ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Ambieer je meer een leidinggevende rol? Stuur dan je motivatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl!