Nieuws archief

Op dinsdag 20 maart wandelen we route 't Ommetje in omgeving Heinkenszand. We vertrekken om 9.30u vanaf de Equi en verzamelen om 10.00u bij locatie Ovezande. De lunch na afloop wordt ook door locatie Ovezande verzorgd. Opgeven kan bij De Kraaghoeve of via telefoonnummer 085-0223444. 

Wij hebben momenteel een vacature openstaan voor Ambulant Verpleegkundige / Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (M/V). Geïnteresseerd?  Stuur dan jouw motivatiebrief en curriculum vitae vóór 28 februari naar: vacature@zeeuwsegronden.nl.

Houd je van wandelen én van een uitdaging? Er zijn nog twee plaatsen vrij (voor cliënten) voor de wandelreis naar Rome. We lopen tijdens de laatste week van mei en de eerste twee weken van juni van Assisi naar Rome. Het belooft een geweldige ervaring te worden! Elke dinsdagochtend trainen we.

Ook voor onze Equitherapie hebben we een mooi nieuw logo, geheel in lijn met onze nieuwe huisstijl.

Op 2 en 3 februari was Zeeuwse Gronden aanwezig bij de open dagen van Scalda Terneuzen en Goes. Verschillende collega’s hebben zich ingezet om aan nieuwe studenten, aankomende stagiaires en docenten van Scalda uitleg te geven over Zeeuwse Gronden.

Zeeuwse Gronden, Ypsilon en Scalda nodigen u van harte uit voor de filmvoorstelling Diagnose ASS - Beter laat dan nooit

De bouw van woonlocatie Goes is officieel van start gegaan. Dit jaar worden op de plek van het voormalige 'Huize den Berg' riante woningen en 24 moderne zorgappartementen gerealiseerd. De binnentuin krijgt een metamorfose en zorgt straks voor een parkachtige uitstraling.

Het symposium Spoedeisende Psychiatrie in Equicentrum De Kraaghoeve was zeer geslaagd. In de zaal zaten ruim 60 genodigden en er waren gerenommeerde sprekers uit Zeeland en daarbuiten.

Kijk snel hier voor ons weekmenu van week 8 (19 t/m 23 februari).
En voor het weekendmenu van 24 en 25 februari.

Tijdens deze open dagen geven wij voorlichting over onze organisatie. We vertellen o.a. hoe onze werkdagen eruit zien, welke werkzaamheden we verrichten en welke locaties Zeeuwse Gronden heeft. Daarnaast willen we graag laten weten hoe leuk het is om bij ons stage te lopen en te werken.

Op 31 januari opent Zeeuwse Gronden officieel de deuren van het kantoor 'Zeeuwse Gronden Ambulant' in Middelburg.
Dit wordt de thuisbasis voor onze ambulante medewerkers, een  'thuis' om elkaar te spreken en te ontmoeten. 

Op dinsdag 6 februari is er een avondsymposium spoedeisende psychiatrie op de Kraaghoeve.
Op deze avond worden fundamentele vraagstukken van de spoedeisende psychiatrie besproken.