Woonlocatie Axel

Axel

Wat maakt het wonen in Axel dan zo aantrekkelijk? Om te beginnen is het natuurlijk de nieuwbouw, 12 prachtige appartementen en een zeer mooie gemeenschappelijke ruimte. De aantrekkelijke tuin die een ontmoetingsplaats is voor alle bewoners is de kers op de taart. Het geheel is onlangs compleet gemaakt met een tafeltennistafel en een grote bbq. Die tuin is een extraatje waar de andere locaties ons om benijden en met recht. De sfeer in Axel is er één van veiligheid, saamhorigheid en er zijn voor elkaar. Heerlijk is het om je ook terug te kunnen trekken in je eigen vertrouwde omgeving. Natuurlijk zijn ook hier wel eens wat strubbelingen, maar over het algemeen gaat iedereen zeer respectvol met elkaar om. Er is sprake van een wederzijdse verantwoordelijkheid, maar tevens ook afhankelijkheid. Al met al: volgens de bewoners is Axel een omgeving waar mensen zich veilig voelen en waar ze de kans krijgen om zich te ontplooien. Kortom, ’t is goed toeven in Axel.

Nieuws

Onze geweldige kok Rene heeft weer een fantastische koude visschotel gemaakt. We hebben daar met onze bewoners heerlijk van gesmuld!

We zijn met clienten en personeel gezellig een middagje naar de bioscoop geweest. Dit is slechts 1 van de vele uitjes die we doen in Axel! Vorige week zijn we nog met het mooie weer wat gaan drinken in een strandtent!

Op maandag 28 maart hebben wij in Axel een gezellige paaslunch gehouden met heerlijke broodjes en een gezellig aangeklede woonkamer, verzorgd door een van onze bewoners.

Het was een geslaagde Pasen!

Woensdagavond 4 december stond voor bewoners en begeleiding van locatie Axel in het teken van Sinterklaas. De woonkamer was nog knusser gemaakt, er was snoepgoed en warme chocomelk in overvloed en uiteraard waren er ook cadeautjes en gedichten voor elkaar gemaakt.

In september zijn wij met een aantal van de bewoners van de locatie Axel een weekje op vakantie geweest naar Durbuy. Ondanks af en toe wat regen, hebben wij een heerlijke week gehad.

Woensdag 25 september hebben wij in Axel een High Tea gehad. Dit was voor onze collega Bettie, omdat zij de leeftijd van 65 jaar heeft bereikt. Gelukkig hoeven wij nog geen afscheid van haar te nemen, want vanaf januari is zij weer werkzaam op de locatie.