Inloop

Inloop

De Inloop is een plaats waar iedereen welkom is, zoals de naam al zegt om even binnen te lopen. Onze Inloop zit in Terneuzen, Achter de Kerk 3 en is zeven dagen per week open van 9.00 uur 's morgens tot 16.45 uur 's middags. Ook met feestdagen is de Inloop geopend. Juist in de weekenden en op feestdagen voelen mensen zich vaak eenzaam. Bij de Inloop zijn mensen altijd van harte welkom. Clienten maar ook buurtbewoners kunnen hier terecht voor een gezellig praatje, een spelletje, een kopje koffie of thee. Voor clienten organiseren we knutselmiddagen, gaan we een keer per week zwemmen en een keer in de twee weken spelen we op woensdagmiddag bingo. Verder heeft de Inloop een bibliotheek. 

Nieuws

Op 7 november hebben we met een aantal cliënten de workshop ij & wafels maken gedaan bij ijssalon Gelato Vicenza in de Nieuwstraat in Terneuzen. Dit was een erg gezellige en leuke middag waarin we zelf aan het werk zijn gegaan. We hebben er zelf ijs gemaakt en wafels gebakken.

Vanaf oktober start bij Zeeuwse Gronden de nieuwe toneelgroep. Zin om (opnieuw) mee te doen? Samen te spelen, wellicht iets te schrijven, decor te bouwen of aan de lichtknoppen te zitten? Geef je op via Miranda Dieleman, 0115 621314.

Dinsdag 14 juni : kaartjes maken of werken naar keuze

Dinsdag 21 juni : Bloemschikken

Telkens tussen 14u en 16u in het DAC

Het is bijna zover! De foto's gemaakt door cliënten met het thema 'kleine dingen, toch zo bijzonder' worden ten toon gesteld.
Nieuwsgierig ?
Zijn het jouw foto's ? Of ben je tijdens het project toch af moeten haken..
No worries !
Kom op 16 juni om 15u even een kijkje nemen tijdens onze feestelijke opening in de Grote Kerk in de Noordstraat te Terneuzen.

 

Dinsdag 31 mei tussen 14u en 16 u kan je in de crea een dromenvanger maken.

Laat je creatieve fantasie los....

Dinsdag 7 juni werken we verder aan onze dromenvanger.

Bingo in de inloop op woensdag 11 mei, 25 mei, 8 juni en 22 juni.

Welkom in de inloop tussen 14u en 15u30.