El Cantina

El Cantina

El Cantina is ons maatschappelijk restaurant en kan je vinden in Terneuzen, Achter de Kerk 9. Dit maatschappeijk restaurant is een van onze dagbestedingslocaties. Clienten koken hier dagelijks een verse (warme) maaltijd. Daarnaast kan je er terecht voor belegde broodjes, een salade, een kop soep maar ook voor een smoothie. Alle gerechten kunnen ook afgehaald worden. El Cantina is dagelijks geopend, zeven dagen per week vanaf 11.00 uur tot en met 14.00 uur. El Cantina is niet alleen open voor clienten maar voor iedereen die zin heeft in lekker eten, een praatje en wat gezelligheid. 

Nieuws

Dinsdag 12 september is het mosseldag in El Cantina. Tussen 12.00 – 14.00 uur kan je voor € 5,50 per persoon gekookte mosselen komen eten. De mossels worden geserveerd met brood, frietjes en twee sausjes. Dat wordt genieten! Eet je mee, dan graag vooraf inschrijven bij de Inloop of op Kantoor.

Op maandag 26 december serveert El Cantina een kerst verrassingsmenu voor slechts €2,50. Vanaf 16:00 uur wordt je ontvangen met een drankje om daarna gezellig te tafelen. Geef je voor 16 december op bij de inloop of equi, betalen doe je wanneer je jezelf opgeeft.

Vanaf vandaag staat er tijdens de maand augustus op dinsdag een Indonesische maaltijd op het menu.

Geen zin om te koken in het weekend? Ook op zaterdag en zondag is el Cantina (Achter de Kerk 7-9 Terneuzen) open tussen 10:00 en 14:00 uur! Je kunt er een heerlijke warme maaltijd (afhalen is ook mogelijk), een rijkelijk belegd broodje, een pannenkoek en nog veel meer heerlijks nuttigen.

Vishandel Mike de Houck uit Breskens heeft de Gouden FD Gazelle voor snelst groeiend bedrijf in Zeeland gewonnen.

Voor sommigen nog niet gekend,maar we serveren in het weekend ook steeds een warme maaltijd. Je kan er ook terecht voor broodjes, soep, uitsmijter,...