Ga naar hoofdinhoud

Feestelijke start bouw woonlocatie in Spijkenisse

Het startmoment van de bouw van de nieuwe woonlocatie in Spijkenisse is 10 oktober feestelijk gevierd.

Het appartementencomplex is al even in aanbouw en begint goed te vorderen. De oplevering is naar verwachting halverwege 2025. De nieuwe woonlocatie van Zeeuwse Gronden komt in fase 3 van wijk het Sterrenkwartier. Er komen zestien appartementen en daarnaast ook gemeenschappelijke ruimten.

Bij het officiële startmoment van de bouw waren onder anderen wethouders Jan Willem Mijnans en Chris Hottentot van gemeente Nissewaard, Ruud van Nieuwaal (bestuurder woningcorporatie Maasdelta Groep), Jan Dekker (directeur ABB Bouwgroep) en Hanna Laport (bestuurder Zeeuwse Gronden) aanwezig. Ook was een aantal familieleden van toekomstige bewoners present. Zij zijn al vanaf het begin betrokken bij het project.

Foto: Bij de symbolische eerste paal van het project waren wethouders van gemeente Nissewaard en bestuurders van woningcorporatie Maasdelta Groep en van ABB Bouwgroep aanwezig. Rechts op de foto: Hanna Laport, bestuurder Zeeuwse Gronden.

Foto: Al vanaf het begin zijn familieleden van toekomstige bewoners van het nieuwbouwproject betrokken. Ab, Alize, Piet en Patty vierden het feestelijke moment van de start bouw mee. 

Back To Top