Nieuws archief

Een groot applaus voor Olga, zij heeft afgelopen weekend samen met Peggy de Dodentocht Kadee Bornem (Belgie) gelopen. Olga heeft 100 kilometer gewandeld in 21.15 uur. Een mega prestatie. Onderweg hebben ze flink wat regen moeten trotseren.

Het verbaast Miranda Dieleman elke keer weer hoe blij verrast mensen uit de buurt op de nieuwe stadstuin reageren. Dat ze het zo'n leuk idee vinden. ,,Maar dit is zo simpel'', zegt ze. ,,Dit kan toch iedereen verzinnen? Pik gewoon een stukje gemeentegrond in. Doe het gewoon.

Artikel gepubliceerd op AD.nl. 

De datingsite voor psychiatrische patiënten van Parnassia loopt als een trein. Het platform telt al 6.000 leden.

Maja Landeweer 06-08-17, 15:22 

Twee interresante en uitdagende vacatures beschikbaar bij Zeeuwse Gronden.
Het betreft de functie voor een afdelingshoofd en een gezin en-groepsbegeleider.
Personeel van Zeeuwse Gronden krijgt voorrang bij de sollicitatie procedure.

Dinsdag 22 augustus gaan we weer wandelen! Dit keer gaan we naar Hoofdplaat. Wil je ook mee wandelen? Geef je dan op bij locatie, begeleiding of Equicentrum de Kraaghoeve. We sluiten natuurlijk weer af met een lekkere lunch. 

Vrijdag 29 september gaan we met alle clienten die dagbesteding doen, naar school gaan of werken naar Bobbejaanland. Wil je mee? Geef je dan op voor 15 september 2017 bij locatie, begeleiding of Equicentrum de Kraaghoeve. Eigen bijdrage is € 5,00. 

Boerderij de Kraaghoeve is een telefoonvrije zone. Dat houdt in dat bij binnenkomst medewerkers en clienten hun telefoon moeten inleveren bij de receptie.

Onze client Sylvana is geintervieuwd door de Bevelander. Het betreft hier een interview over ons nieuwe dagbestedingsproject op natuurpark Watervliet.
Zeeuwse Gronden huurt een stukje natuur in Wissenkerke van de familie Valkier.

In samenwerking met Denktank Emergis organiseren wij een Kunstproject.
Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en in een groep te werken aan een persoonlijk werkstuk? En wil je je werk graag exposeren? Dan is dit Kunstproject echt wat voor jou!

Bij onze nieuwe dagbestedingslocatie Watervliet hebben we voor de eerste keer honing geslingerd. De honingoogst was 30 kilo, een mooie eerste opbrengst! De honingoogst wordt in kleine potjes gedaan en in de toekomst bij Watervliet verkocht.

Iedere maandagochtend wandelen we bij Zeeuwse Gronden met asielhonden. Zo slaan we twee vliegen in een klap. de honden komen lekker buiten en wij ook. Deze activiteit wordt georganiseerd door de Inloop. 

De penselen worden schoongemaakt voor de zomervakantie! Het kunstcollectief COLTEK 2 sluit de atelierdeuren voor de zomerstop 2017 vanaf maandag 7 augustus tot en met vrijdag 25 augustus. Rita, Sara en Herman wensen iedereen veel zonne-energie toe.